Låna Pengar snabbt

Alla har vi nog varit i den situationen att vi behöver låna pengar snabbt för en oförutsedd inkomst. Att låna pengar snabbt går idag väldigt enkelt och smidigt så var noggrann med att verkligen tänka igenom ditt lån innan du ansöker. Flera bolag erbjuder idag sina kunder snabba så kallade sms-lån och ibland behöver du inte ens vara myndig för att snabbt låna pengar. Detta kan vara väldigt riskfullt då man som ung ofta inte tänker på hur återbetalningsplanen ser ut utan agerar för stunden.

Ofta handlar det om mindre summor när du vill låna pengar snabbt. Vissa företag erbjuder lån på summor från 1000 kr upp till 3000 kr där lånet ska vara på ditt konto inom 15 minuter. Detta snabba lån kallas ofta för mikrolån och ska vara tillbakabetalt inom 30 dagar.

Låna Pengar från 4,59 % Ränta hos Freedom Finance

Folkia är ett av dessa bolag som du kan låna pengar av snabbt. Det Folkia kräver för att du ska få låna pengar snabbt är att du är över 20 år, att du inte har några betalningsanmärkningar sedan tidigare och att du har en inkomst på över 25 000 kr om året samt att du varit folkbokförd i Sverige under de senaste två åren.
Du ansöker om ditt snabba lån genom Internet eller på telefon. Om du ansöker om ditt lån under kontorstid sätt oftast pengarna in på ditt konto inom 15 minuter. Om du ansöker under en kväll eller helg kommer dina lånade pengar oftast in dagen efter. Hos Folkia kan du låna 1000, 2000 eller 3000 kr. För att beviljas ett nytt snabbt lån från Folkia måste du ha betalat tillbaka ditt förra lån i tid. Återbetalningsperioden när man lånar en mindre summa pengar snabbt är ofta väldigt kort. Det handlar ofta om en period på tre veckor. Se verkligen till att betala tillbaka din lånade summa pengar så snabbt som möjligt då det idag är otroligt enkelt att dra på sig en betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning är något som finns kvar i registren i upp till tre år och som verkligen kan sätta käppar i hjulet när du söker jobb, vill hyra en bostad eller ansöka om ett nytt lån.

Många företag annonserar om att de inte tar ut någon ränta när man lånar en mindre summa pengar snabbt. Men ofta tar de istället ut en så kallad uppläggningsavgift som ofta ligger runt 300 kr om du lånar en summa mellan 1000-3000. Dessa avgifter tas ut för att täcka administrativa kostnader.

Behöver du låna en större summa pengar snabbt så krävs ofta att du har en fast inkomst. Det finns vissa lånebolag som lånar ut upp till 25 000 kr till dig som tjänar mer än 120 000 kr om året. Här krävs oftast att du är över 20 år för att du ska kunna låna pengar snabbt. Dina lånade pengar kan du välja att betala av under en period på högst tre år.

Ett annat tips för dig som vill låna pengar snabbt är att höra med familj och vänner innan du vänder dig till en bank eller ett lånebolag. Detta kan ofta vara en enklare lösning när du behöver låna pengar snabbt. Vänder du dig till en bank eller till ett låneinstitut kommer den totala kostnaden alltid bli högre än den faktisk lånesumman då avgifter som uppläggningskostnader och ränta oftast tillkommer.